Hvorfor Dongler er best

Hvorfor Dongler er best og hvorfor kjøpe den?

Ofte har vi blitt spurt dette spørsmålet, «hvorfor skal jeg kjøpe Dongler» når det er så mange andre enheter som er til salgs på markedet, eller kan ha lignende funksjonalitet? Som alle nye IT-baserte innovasjoner, er det absolutt impuls å studere miljøet, og å spørre oss selv, kan markedet opprettholde et nytt produkt så unikt som Dongler? Naturligvis må det være et ekte «behov».

«Behovet» selvfølgelig (oftest enn ikke), er definert av utvikleren (produsenten), og det er denne teknikken for å overtale publikum til å fokusere på «behovet» er i siste instans et effektivt verktøy for å overbevise tvilsomme sinn om gyldigheten av å slippe et nytt produkt inn i et eksisterende marked.

Å studere miljøet er avgjørende for å forstå hvor Dongler vil finne sin plass. Metoder for å identifisere bruken av en slik enhet i hverdagen, er absolutt en utfordring. Denne rapporten fremhever disse behovene for å demonstrere hvordan dette kan brukes på hverdagslige situasjoner.

Hva er en MiFi Router? Kort sagt, en Mifi Router er en enhet som bruker Internett-tilkoblingen (på grunn av et satt inn GSM SIM-kort) normalt ved en abonnert metode, som deretter deles til en annen enhet ved hjelp av et WiFi-hotspot opprettet av MiFi Router. Så enkelt sett, er det en Internett-delingsenhet.

Så hvorfor er Dongler forskjellig fra andre MiFi Routere? Dongler er akkurat som en annen MiFi-router, men med mange unntak. Inkludert er funksjoner og evner som for tiden ikke eksisterer i dagens MiFi-rutemarked.

Wifi Bridge:

• WiFi-Bridge – gjør at ruteren kan dele et 2,4 GHz WiFi-nettverk

• Minste MiFi Router i denne kategorien – på 72g gjør Dongler svært bærbar

• Mulighet for Cloud VPN Network (CVN) (valgfritt)

• OTA-systemet (OTA) som gir oppdateringer og forbedringer i sanntid. Disse funksjonene er avgjørende for suksessen til Dongler 

Kort sagt, Dongler er mindre, raskere, og den sikreste Mifi Router i verden. Den har flere funksjoner og muligheter enn de nåværende på markedet kan tilby. I tillegg, store endringer kan gjøres for å forbedre funksjonene og ytelsen til Dongler via sin unike over-the-airway (OTA) -funksjon, som holder produktet kontinuerlig oppdatert.

Hva er de spesifikke behovene? WiFi: Dongler er den eneste MifI-router som har en Wifi-bro som gir ekte Wifi tilkobling, dette betyr at den kan koble til ethvert 2,4 GHz Wifi-nettverk, og forbedrer batteriets ytelse på enheten, noe som betyr at den vil vare lengre. Det gir også et alternativ til å koble til Internett.

GSM-tilkobling:

Dongler kan brukes med de fleste 2G / 3G / 4G SIM-kort, nyttig når du er på farten. Det er ikke fast (låst) til noen leverandør, men vil fungere med alle. Sparer penger: Fleksibiliteten ved å bruke et hvilket som helst GSM SIM-kort gir bekvemmelighet og valg, og vil spare tid og penger i stedet for å betale for dyre roaming kostnader.

Størrelse:

Størrelse er alt og Mifi Routere er bygget for mobilitet som skal bæres i lommen, og Dongler er ikke noe unntak, det er den minste MiFi Router på markedet på bare 72g

Bærbarhet:

Dongler er designet for å være din ultimate reiseledsager (UTC) i å være svært bærbar, og vil gi valg når du er i en ekstern plassering.

Hastighet:

ingen vil ha en treg enhet; Det må være raskt, og Dongler vil starte opp i 5 Sekunder, sammenlignet med 15-25 sekunder for den gjennomsnittlige Mifi-ruteren.

Internett Deling:

Mifi Routere er spesielt bygget for internettdeling. Dette betyr at Dongler vil vare lenger enn konvensjonelle enheter som bærbare datamaskiner eller mobiltelefoner. Personvern, sikkerhet og beskyttelse – Dongler er en tilpasning av både nåværende og nye teknologier. Den gir den nyeste løsningen når du beskytter dine tilkoblede enheter på reiser eller besøker fremmede land gjennom vårt unike Cloud VPN Network (CVN) IoT (internett av ting): De nærmeste årene vil de fleste husholdningsprodukter være koblet til Internett. Dongler vil beskytte disse enhetene mot angrep fra nettverk, holder deg trygt og sikkert.

Mangfold:

Vi har innlemmet en blanding av teknologier i produksjon av Dongler, kombinasjon av praktisk bruk, som vedtar de nyeste funksjonene.

Cloud VPN Network (CVN):

Inkludert i løsningen er en progressiv CVN, som vil holde Dongler trygg i ethvert miljø, og gir fullstendig privatliv, autonomi, og beskyttelse.

Deling av sikkerhet:

Dongler er den eneste Mifi-ruteren for å kunne dele CVN evnen med en annen enhet. Ingen annen konvensjonell enhet har denne funksjonen.

OTA:

Over airways vil holde Dongler automatisk oppdatert med nye og forbedrede funksjoner og foran spillet. Ingen annen Mifi-router har denne funksjonen.

Rimelig:

Dongler vurderer alle funksjonene vi har introdusert, er veldig bra verdi for pengene og absolutt i tråd med markedsprisene.