Personvernerklæring

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://www.dongle.no

1. Om personvern

Tillit fra våre brukere er noe Dongler.no har av høyeste prioritet, og vi vil sørge for å ivareta ditt personvern. Vi vil videre forklare hvordan vi samler inn og benytter informasjon fra våre brukere til å gjøre tjenesten best mulig. Personvernopplysninger er opplysninger som kan knyttes til enkeltindivider. Dette kan for eksempel være navn, nummer og/eller e-postadresse. Behandling av personvernopplysninger er enhver bruk av opplysninger om brukernes atferd. Dongler.no behandler alle personvernsopplysninger med stor varsomhet, og det benyttes kun for å gjøre tjenesten best mulig for våre brukere.

2. Hva slags informasjon lagres, og hva brukes den til?

Opplysninger du selv gir til oss når du registrerer deg som bruker vil bli lagret av oss. Disse opplysningene lagres i vår database, og brukes til å sikre leveranse av tjenesten du har bestilt, forbedre tjenestene våre, samt forebygge svindel.

2.1 Cookies

Vi benytter informasjonskapsler for å gjøre brukeropplevelsen din mer tilpasset og personlig. Vi jobber stadig for å tilby bedre produkter og tjenester til hver enkelt bruker.  Vi bruker det til å kunne personalisere deler av innholdet slik at du som bruker opplever flere relevante produkter, eller mer relevante nyhetsbrev. Vi benytter både sesjonbaserte-, og vedvarende informasjonskapsler.

Sesjonbaserte informasjonskapsler lagres bare i arbeidsminnet på din datamaskin, og vil kun vare så lenge som nettleserøkten din. Dette vil si at de automatisk slettes når du lukker nettleseren eller slår av maskinen. Eksempler på ting som lagres i en sesjonsbasert informasjonskapsel er hvilke sider som besøkes, hvor lenge hver side er besøkt, og hvilken nettleser som brukes.

Vedvarende informasjonskapsler lagres på din datamaskin inntil en bestemt dato. Dette kan være en dag, ei uke, eller et år. Eksempler på ting som lagres med vedvarende informasjonskapsler er hva du legger i handlekurven og hvilke varer du favorittmerker.

2.2 Tredjepartstjenester og Pikseletiketter

Ved enkelte anledninger kan vi benytte tredjepartstjenester som analyserer dine bruksmønstre, statistikk og brukeropplevelse. Eksempler på hva som brukes er Google Analytics for å analysere bruksmønster og Google Adwords å tilpasse reklamebanner.

3. Slik forhindrer du at vi lagrer informasjonskapsler

De fleste moderne nettlesere (Google Chrome, Internet Explorer, Firefox, Safari, Opera, etc.) er innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk, men du kan selv velge å endre innstillingene slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Dersom du ikke ønsker å tillate at lagring av informasjonskapsler på din datamskin må du slå av denne funksjonaliteten i din nettleser. Vær oppmerksom på at dette kan føre til at du mister funksjonalitet på nettsiden. Her kan du lese mer om hvordan man deaktiverer cookies..

Ved å benytte tjenesten uten å skru av informasjonskapsler i nettleseren, så samtykker du at Dongler.no kan bruke overnevnte teknologier til sine formål.

3.1 Do Not Track

Vi respekterer også innstillinger for ”Do Not Track” i brukerens nettleser (gjelder headerne X-Do-Not-Track og DNT). Funksjonen for Do Not Track er inkludert i de fleste nye nettlesere. Den kan alternativt legges inn av brukeren selv

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Mer info finnes her:

Datatilsynet